Uw tijd, onze prioriteit

U stelt bovengemiddeld hoge eisen aan uzelf. Wij ook. U wilt geen minuut verliezen aan zaken die uw doel in de weg staan. Wij ook niet. Uw tijd is uiterst kostbaar. Wij beseffen dat. Wie wij zijn? Welmer privé-, directie- en security chauffeurs.

Welmer chauffeurs hebben uw behoeften voor ogen. Voor, tijdens en na de rit. Van uw reistijd maken zij qualitytime, ongeacht hoe u deze wenst te besteden. Door hun kijk op dienstverlening behoren onze chauffeurs tot de top in de Benelux.

Onze chauffeurs leven voor hun vak. Uw succes is hun drive. Welmer chauffeurs zijn gastheren, geruisloos op weg naar uw doel.

veiligheid
Veiligheid
discreet
Discreet
tijdswinst
Tijdswinst

Reistijd wordt rusttijd

Welmer chauffeurs excelleren in hun vak opdat u kunt excelleren in dat van u. Voor hen telt uw tijd. Vergaderen, meetings voorbereiden, cijfers doornemen of een krantje lezen, even niets moeten, misschien kort de ogen sluiten: onderweg zijn was niet eerder zo waardevol.

Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten om u uiterst aangenaam, comfortabel en veilig op uw bestemming te brengen. In uw eigen auto of in een auto uit ons wagenpark. Fenomenale rijtechniek, uitgebreide topografische kennis, goede voorbereiding plus inzicht in beveiligingsrisico’s: dit, en veel meer mag u verwachten van een Welmer chauffeur.

Wat onze chauffeurs echter onderscheidt van anderen is de wijze waarop zij hun vak uitoefenen. Dienstverlening zit in hun DNA. Het zijn echte regelaars die zich tot het uiterste inspannen en zichzelf nuttig maken om u een rustmoment te bezorgen. Iets ophalen bij de stomerij, documenten wegbrengen naar een relatie? Tijdens hun wachttijd winnen zij tijd, voor u.

Een rit met een Welmer chauffeur is een beleving, van begin tot eind. Onze chauffeurs dragen met trots bij aan uw succes.

klantgericht
Klantgericht
toegewijd
Toegewijd
flexibel
Flexibel

Kwaliteit spreekt voor zich

Onze chauffeurs zijn niet alleen heer en meester in voertuigbeheersing onder alle omstandigheden, het zijn stuk voor stuk prettige mensen die haarfijn aanvoelen waaraan hun cliënt behoefte heeft.

De reacties van onze cliënten zijn een beloning en bevestiging van ons streven naar perfectie in de selectie van onze chauffeurs. De hier onderstaande testimonials zijn om voor de hand liggende reden geanonimiseerd. Mocht u meer referenties willen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze chauffeurs zijn niet alleen heer en meester in voertuigbeheersing onder alle omstandigheden, het zijn stuk voor stuk prettige mensen die haarfijn aanvoelen waaraan hun cliënt behoefte heeft.

De reacties van onze cliënten zijn een beloning en bevestiging van ons streven naar perfectie in de selectie van onze chauffeurs. De hier onderstaande testimonials zijn om voor de hand liggende reden geanonimiseerd. Mocht u meer referenties willen, neem dan gerust contact met ons op.

Topchauffeurs rijden topauto’s

Een Welmer chauffeur vervoert u in uw eigen auto of in een auto uit ons wagenpark naar de plaats van bestemming.

Vraagt de situatie om vervoer in een auto uit ons wagenpark dan bieden wij u een aantal passende mogelijkheden aan. Of u nu de nadruk legt op duurzaamheid, op luxe of op veiligheid.

Bestaat er behoefte aan een gepantserd voertuig, dan kunt u ervan op aan dat onze security chauffeur over alle benodigde kwalificaties beschikt om u veilig te vervoeren. Wilt u meer weten over de vaardigheden en kwaliteiten van onze security chauffeurs, neem dan gerust contact met ons op.

BMW 5 serie, Tesla Model S, Mercedes S klasse, Mercedes S klasse Guard (gepantserd)

ervaren
Ervaren
persoonlijk
Persoonlijk
kwaliteit
Kwaliteit

Samen sterk voor u

Aan het hoofd van Welmer chauffeurs staat Welmer Schoonhoven: ondernemer, eersteklas dienstverlener en topchauffeur. Samen met chauffeurs Jan en Jeroen stuurt hij een elitekorps aan van privé-, directie- en security chauffeurs. Stuk voor stuk mensen om zuinig op te zijn, want slechts weinig chauffeurs voldoen aan onze hoge standaarden.

Onze chauffeurs weten CEO’s, RvB-leden, directeuren en commissarissen uit binnen- en buitenland tot volle tevredenheid te bedienen. Dit komt mede door de match tussen chauffeur en cliënt die wij telkens weten te realiseren. We durven daarom te stellen dat u in de Benelux geen betere privé-, directie- en security chauffeurs vindt dan onze chauffeurs.

De profielschets van een Welmer chauffeur? Gastheer in hart en nieren, vakman die één is met zijn auto, dienstverlener die service zonder compromissen levert, vertrouwenspersoon voor wie discretie de norm is, baken van rust onder alle omstandigheden, persoonlijk assistent op de weg, onverschrokken bewaker van de veiligheid van de cliënt.

Een Welmer chauffeur verrijkt op zichtbare en onzichtbare wijze de reis naar uw bestemming. Pas nadat u zelf hebt kennisgemaakt met onze chauffeursdiensten, beseft u hoe het ook kan. En hoe u het voortaan wílt.

Kwaliteit geeft energie

Kwaliteit leveren, dat is Welmers bestaansreden. Waarom? Omdat ware kwaliteit duurzaam is, iets met je doet, vreugde verschaft, het leven mooier maakt.

Tijdens zijn vele reizen en zijn ontmoetingen met mensen uit diverse culturen, zag Welmer dat de waardering voor kwaliteit universeel is. En dat kwaliteit begint bij de basis. Een product kan nog zo mooi ontworpen zijn, als het materiaal waarvan het vervaardigd is van slechte kwaliteit is, wordt het eindresultaat nooit een tien. Zo beziet Welmer ook de dienst die hij en zijn collega-chauffeurs verlenen: het complete plaatje moet kloppen.

Het streven naar kwaliteit is wat hem drijft. Hij gaat daar ver in, want Welmer weet: te veel kwaliteit leveren bestaat niet. Welmer krijgt energie van wat moois neerzetten, van het verrassen van zijn klanten en collega’s. Hun verbazing is zijn brandstof, hun dankbaarheid zijn motor.

Contact met Welmer

Ontvangt u graag meer informatie over Welmer? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Dudok de Witstraat 31
3621 CP Breukelen
T: +31 (0) 346 79 51 76
E: info@welmerchauffeurs.nl